Livrare GRATUITĂ la comenzi de prste 250,00 lei.

Bloom Hair îți hrănește părul și scalpul cu formula perfectă de vitamine, concepută special pentru a vă ajuta să obțineți un păr de invidiat. Chiar și în ritmul actual de viață, cu Bloom Hair vă veți simți minunat, știind că părul dvs. primește elementele nutritive corespunzătoare ce îi susțin sănătatea și vitalitatea. Bloom Hair îți hrănește părul și scalpul cu formula perfectă de vitamine, concepută special pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele părului.

pattern
bloom hair product
 • Creșterea părului

  Biotină, extract de ceai verde și urzică, colagen, aminoacizi

 • Păr sănătos

  Seleniu, zinc, vitamina B, vitamina D, Calciu

 • Rezistența părului

  Frunze de urzică, CocoMineral®, Acid folic

 • Anti-ruperea părului

  Colagen, CocoMineral®, Zinc

 • Reducerea căderii părului

  Biotină, acid hialuronic, Vitamina B, aminoacizi

 • Hrănitor pentru păr

  26 de ingrediente superioare

 • icon Fără gluten
 • icon Fără cruzime
 • icon Fără lactoză
Întrebi,

De ce părul meu este
nesănătos?

pattern

Dieta săracă, în special lipsa de nutrienți esențiali zilnic este cel mai frecvent motiv pentru care femeile suferă de creștere lentă a părului, pierderi de păr, rupere și fragilitate. Și atunci când combini asta cu stresul, schimbările hormonale, predispoziția genetică sau excesul de coafură, nu este de mirare că părul nostru este într-o stare atât de groaznică!

Ingrediente esențiale & informații nutriționale

Pe lângă o mică atingere de farmec de la un Unicorn, acestea sunt ingredientele principale care fac pe Jeleurile Bloom Hair Unicorn să arate frumoase și sănătoase.

 • icon

  Extract de ceai verde Matcha

 • icon

  Extract de frunze de urzică

 • icon

  Coco Mineral®

 • icon

  Acid Hialuronic și Acid Folic

 • icon

  Aminoacizi

 • icon

  Vitaminele A,B,C,D & E

 • icon

  Colagen Marin - MSM

 • icon

  Biotină & Seleniu & Zinc

O combinație echilibrată de vitamine și alte ingrediente active specializate sunt ceea ce face ca Jeleurile Bloom Hair Unicorn să fie atât de eficiente în a vă oferi un păr sănătos, puternic și frumos.

pattern
bloom hair supplement facts

Vitamina A (Retinol)

Hrănește scalpul, ceea ce rezultă într-un păr moale, neted și frumos.

Vitamina D

Această vitamină este necesară pentru absorbția calciului în organism, ceea ce este important pentru un folicul de păr sănătos. Prin urmare, o combinație dintre acestea sprijină celulele care formează părul sănătos, previne căderea părului.

Vitamina C (Acid ascorbic)

Este unul dintre cei mai cunoscuți antioxidanți care protejează nu numai pierderea de celule, ci și celulele corpului. Vitamina C favorizează creșterea părului și ajută la prevenirea căderii părului, îngreunarea și uscarea părului fragil. Lipsa vitaminei C duce la textura părului să devină mai slabă.

Vitamina B1 (Thiamină)

Podporuje imunitní systém a pomáhá tělu vyrovnat se se stresem, proto zastavuje vypadávání vlasů, které je způsobeno nemocí nebo emoční nerovnováhou.

Vitamina B2 (Riboflavină)

Această vitamină susține vitalitatea părului nostru și evită căderea părului.

Vitamina B3 (Niacină)

Îmbunătățește fluxul de sânge, transportând oxigenul și nutrienții necesari către rădăcinile părului, care intern promovează creșterea sănătoasă a părului.

Vitamina B5 (Acid pantotenic)

Este o vitamină de neînlocuit care joacă un rol deosebit în părul sănătos. Această vitamină evită căderea părului. Susține glandele suprarenale, ceea ce stimulează creșterea părului.

Vitamina B6 (Piroxidină)

Această vitamină ajută organismul să creeze melanină, ceea ce conferă părului culoarea sa. Vitamina B6 ajută, de asemenea, la prevenirea căderii părului.

Vitamina B7 (Biotină)

Această vitamină ajută la îngroșarea părului, a unghiilor și la înfrumusețarea pielii. Biotina produce keratină, ce este hrana principală pentru păr. Formarea kreatinei este necesară pentru creșterea părului și prevenirea părului fragil. De asemenea, ajută la regenerarea foliculilor de păr care există deja, astfel încât favorizează creșterea. Aportul suficient de Biotină duce la reducerea căderii părului, asigură un păr mai gros, mai complet și mai sănătos.

Acid folic

Este un stimulator natural al creșterii părului, deoarece promovează absorbția nutrienților din alimente în organism. Aceste substanțe asigură nutriția foliculilor de păr care contribuie la creșterea naturală a părului, a strălucirii și a volumului.

Vitamina B12 (Cobalamină)

Promovează sănătatea generală a creșterii părului și, de asemenea, încetinește pierderea părului.

Acid hialuronic

Una dintre cele mai mari probleme ale părului este deshidratarea lor. Acidul hialuronic este capabil să lege apa una de cealaltă, asigurându-se că părul este suficient de hidratat, în deplină rezistență și prospețime. Adăugarea umidității în corp ajută, de asemenea, la stimularea producției de colagen, ceea ce face ca părul să fie elastic.

Zinc

Zincul este responsabil pentru multe funcții importante din corpul uman, iar lipsa acestuia poate duce la pierderea părului,ruperea și fragilitatea.

Seleniu

Seleniul este un antioxidant care ajută organismul să scape de substanțe nocive, să stimuleze foliculii de păr și să promoveze creșterea părului. Seleniul ajută la eliminarea problemelor cu mătreața.

MSM

Este forma organică și biologic cea mai absorbabilă de sulf. Sulful este doar unul dintre elementele de bază ale părului. MSM ajută la creșterea atât a nivelului de colagen, cât și a keratinei din organism, doi nutrienți de care avem nevoie absolut pentru a forma noi fire de păr, inversând astfel efectele de subțiere și chelie. În combinație cu vitamina C, producția de colagen este normalizată, ceea ce face părul și mai elastic.

Calciu

Calciul este un element esențial pentru creșterea sănătosă a părului. În plus, acest mineral ajută la oprirea căderii părului.

Colagen marin

Îmbunătățește calitatea generală a părului, ceea ce nu poate fi trecut cu vederea. Datorită colagenului marin, părul este voluminos, strălucitor, iar ruperea este mult mai redusă. Dacă vă vopsiți sau îndreptați adesea părul, utilizarea colagenului marin vă va avantaja.

Extract de bambus

Aminoacizii, antioxidanții, enzimele, proteinele, vitaminele și mineralele, care sunt conținute în bambus sunt transportate direct la rădăcinile părului și oferă părului volum natural și strălucire.

Extract de ceai verde

Este încărcat cu antioxidanți și nutrienți care au un efect puternic asupra organismului. Antioxidanții găsiți în ceaiul verde au efect benefic asupra părului și a scalpului. O serie de studii științifice au arătat că antioxidantul EGCG, promovează creșterea părului. Ceaiul verde protejează părul de radiațiile UV și restabilește părul deteriorat și uscat.

Extract de frunze de urzică

Silica conținută în urzică ne întărește părul și unghiile. Urzica reduce producția de hormon DHT, care este principalul responsabil pentru căderea excesivă a părului. De asemenea, întărește părul, îi promovează creșterea și strălucirea. Mai mult, frunzele de urzică conțin hormon care vă poate îmbunătăți starea de spirit.

CocoMineral®

Este un extract de pulbere din apa de nucă de cocos care conține zaharuri naturale, are un conținut ridicat de electroliți care vă hidratează corpul și părul. Cocosul ajută la restabilirea structurii părului, acționează împotriva ruperii și căderii părului și hrănește scalpul.

Cisteină

Este unul dintre aminoacizii care este important pentru creșterea părului. Cisteina furnizează, de asemenea, sulf celulelor părului, ceea ce îmbunătățește rezistența părului. De asemenea, este legat de fier și zinc, care sunt esențiale pentru prevenirea căderii părului.

Metionină

Cu ajutorul metioninei părul păstrează culoarea, în plus promovează creșterea părului și oprește pierderea părului. Metionina poate contribui, de asemenea, la reducerea gripei.

BCAA instAA® (Isoleucin, Leucin, Valin)

Sunt surse de viață pentru părul nostru. Există o relație simplă, dar importantă între păr și aminoacizi datorită moleculelor de aminoacizi fiind componenta de bază a părului nostru. Acestea au un impact major asupra modului în care arată părul nostru, structura, rezistența, durabilitatea și strălucirea lor. Ele sunt de fapt importante în protecția celulelor părului și în funcția de regenerare. BCAA-urile sunt printre acizii esențiali pe care organismul nu îi poate crea și, prin urmare, este necesar să fie reumplați. Formula BCAA instAA® are o proporție optimă 2: 1: 1 de surse pe bază de plante și este foarte solubilă.

Black Friday

50% off la al doilea produs

Pune în coșul tău de cumpărături 2 produse, și al doilea vei primi cu 50% reducere. Doar până în data de 01.12.2021.