Livrare GRATUITĂ la comenzi de prste 250,00 lei.

La Bloom Hair obiectivul nostru principal este de a vă face părul frumos, oferindu-i hrănirea și sprijinul de care aveț nevoie de atâtea timp! Dacă aveți părul sănătos și atrăgător, veți găsi încrederea și fericirea pe care le-ați căutat. Hai să ne bucurăm împreună !

Bloom Hair

"Pentru un păr minunat
fără compromisuri."

pattern

Vitaminele Bloom Hair vă vor ajuta părul să pară sănătos și strălucitor, indiferent de locul în care vă aflați. Dacă putem face ca fiecare femeie să se simtă sexy, drăguță și mult mai încrezătoare în fiecare zi ... Ne-am făcut treaba!

Despre noi

Povestea Bloom Hair

Cum trece timpul, la fel se schimbă și starea părului nostru. Sunt cazuri când mă uit în oglină și zic "Woow, cât de frumos este părul meu", apoi, după un timp îmi dau seama că nu e atât de frumos, strălucitor, puternic cum am imaginat. De aceea, când am fost într-o perioadă mai grea, mă gândeam că trebuie să încerc ceva ca părul meu să fie din nou cum aș dori eu. Am găsit produsele Bloom Hair și m-am gândit ca să fac un tratament de trei luni. Produsele conțin toate ingredientele care ajută să ne obținem părul dorit, frumos, sănătos, strălucitor și mai puternic ca niciodată. Sunt foarte foarte mulțumit de aceste produse !

pattern
pattern

follow & share

#bloomhair Urmăreşte-ne pe Instagram

Black Friday

50% off la al doilea produs

Pune în coșul tău de cumpărături 2 produse, și al doilea vei primi cu 50% reducere. Doar până în data de 01.12.2021.