Livrare GRATUITĂ la comenzi de prste 250,00 lei.

Termeni și condiții

Prin comanda și înscriere, autorizați prelucrarea informațiilor dvs. personale prin Bloom Cosmetics, s.r.o. (Bloomhair.sk), aceasta este o contribuție legală în conformitate cu Legea 428/2002 Coll.

De asemenea, Clientul confirmă că datele personale sunt reale, complete, adevărate și exacte și că orice modificare a datelor sale personale va fi raportată Consumatorului la adresa hello@bloomhair.ro fără întârzieri nejustificate.

Autorizarea a datelor personale este prin procesare voluntara, pentru o perioadă limitată de doi ani de la data acordării, confirmat de dvs. si Bloom Cosmetics s.r.o. și / sau orice alt raport juridic dintre dvs. Puteți revoca autorizația dvs. în scris, notificând pe Bloom Cosmetics s.r.o. (bloomhair.ro).

Clientul nu are dreptul de a retrage consimțământul până la îndeplinirea scopului prelucrării și furnizarea datelor cu caracter personal menționate mai sus.

Clientul confirmă faptul că, înainte de obținerea datelor cu caracter personal, Consumatorul a informat Clientul cu privire la 10/1992. Legea nr. 428/2002 Coll. Privind protecția datelor cu caracter personal și a fost informată cu privire la drepturile dvs. personale la nr. 428/2002 Coll. Privind protecția datelor cu caracter personal.

 

ÎNCETAREA ACORDULUI

În conformitate cu secțiunea 12 din Legea privind protecția consumatorilor de vânzări la domiciliu și servicii de poștă (108/2000 col.), Puteți să vă retrageți dintr-un contract sau un contract de servicii fără justificare  în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea mărfii și este esențial ca notificarea de retragere să fie împreună cu produsul vor fi primite de către vânzător în acest timp.

 

PROCEDURA:

Trimiteți o scrisoare de intenție prin care anulați contractul (cumpărarea finalizată) în termen de 14 zile de la primirea mărfii, împreună cu mărfurile (numai pentru mărfurile nedeschise și nedeteriorate), numărul și data comenzii și numărul de cont bancar din IBAN unde putem trimite banii restituiți, la adresa Glam Life, s.r.o., Vajanského 58, 921 01  Piešťany. Vă recomandăm să trimiteți pachetul într-un colet înregistrat și securizat, pentru a putea fi urmărit la Poștă. Pachetele care vor fi trimise la primire nu vor fi acceptate de companie! 

 

Important: La returnarea articolului, este important ca articolul să fie returnat într-un ambalaj neutilizat, nedeteriorat și original, inclusiv întregul pachet, împreună cu dovada achiziției. Vă rugăm să trimiteți pachetul într-un colet înregistrat și securizat, deoarece nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere pe care o puteți avea în timpul livrării către noi. Dacă nu sunt îndeplinite oricare dintre condițiile de mai sus, din păcate nu putem accepta rezilierea contractului, iar coletul va fi returnat cumpărătorului pe cheltuiala cumpărătorului.

pattern

Black Friday

50% off la al doilea produs

Pune în coșul tău de cumpărături 2 produse, și al doilea vei primi cu 50% reducere. Doar până în data de 01.12.2021.